VARMRÄTTER / MAIN COURSES
Säsongens fångst från havet med sauce Normande, kammusslor slungade i vitlök och espelettepeppar med surdegskrisp och potatis slungad i smör | 345 kr
Catch of the season with sauce Normande, scallops with garlic and espelette pepper topped with sourdough crisp and boiled buttered potatoes | 345 kr
Helstekt biff med tryffelsmör, rökta betor, friterad kapris och rödvinssky med örtrostad potatis | 325 kr
Whole roast sirloin of beef with truffle butter, smoked beetroots, fried capers, and red wine sauce with roasted potatoes | 325 kr
Pasta med kastanjechampinjoner, brysselkål, grädde, tryffel och Provoloneost | 265 kr
Pasta with chestnut mushrooms, brussel sprouts, cream, truffle, and Provolone cheese | 265 kr
Cassoulet med fläsklägg, sidfläsk, merguez och vita bönor | 295 kr
Cassoulet with leg of lamb, bacon, merged and white beans | 295 kr
Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr
Soup of the day whole/half portion | 165/145 kr
DESSERTER / DESSERTS
Nougatmousse med portvinsinkokta päron och rårörda blåbär | 145 kr
Nougat mousse with port wine pickled pears and fresh preserved blueberries | 145 kr
Chokladtryffel | 45 kr
Chocolate truffle | 45 kr
Ostplanka | 175 kr
Cheese platter | 175 kr
Dagens sorbet eller glass | 95 kr
Sorbet or ice cream of the day | 95 kr