VARMRÄTTER / MAIN COURSES
Säsongens fångst från havet med sauce normande, blåmusslor slungade i vitlök och espelettepeppar med surdegskrisp | 345 kr
Catch of the season with sauce Normande, blue mussels with garlic and espelette pepper topped by sourdough crisp | 345 kr
Helstekt biff med tryffelsmör, rökta betor, friterad kapris och rödvinssky | 325 kr
Whole roast sirloin of beef with truffle butter, smoked beetroots, fried capers, and red wine sauce | 325 kr
Pasta camaconi med ostronskivling, brysselkål, grädde, tryffel och provoloneost | 265 kr
Pasta camaconi with oyster mushrooms, brussel sprouts, cream, truffle, and provolone cheese | 265 kr
Choucroute garnie med minifläsklägg, butifarra, surkål och rökt paprikasenap | 285 kr
Choucroute garnie with mini pork knuckles, butifarra, saurkraut, and smoked pepper mustard | 285 kr
Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr
Soup of the day whole/half portion | 165/145 kr
DESSERTER / DESSERTS
Blodapelsinsorbet med chokladcremeux och rostad salt choklad | 145 kr
Blood orange sorbet with crémeux au chocolate with salty roasted chocolat | 145 kr
Chokladtryffel | 45 kr
Chocolate truffle | 45 kr
Ostplanka | 175 kr
Cheese platter | 175 kr
Dagens sorbet eller glass | 95 kr
Sorbet or ice cream of the day | 95 kr