VARMRÄTTER / MAIN COURSES
Säsongens fångst från havet med sauce Normande, kammusslor slungade i vitlök och espelettepeppar med surdegskrisp och potatis slungad i smör | 345 kr
Catch of the season with sauce Normande, scallops with garlic and espelette pepper topped with sourdough crisp and boiled buttered potatoes | 345 kr
Helstekt biff med tryffelsmör, rökta betor, friterad kapris och rödvinssky med örtrostad potatis | 325 kr
Whole roast sirloin of beef with truffle butter, smoked beetroots, fried capers, and red wine sauce with roasted potatoes | 325 kr
Pasta med kastanjechampinjoner, brysselkål, grädde, tryffel och Provoloneost | 265 kr
Pasta with chestnut mushrooms, brussel sprouts, cream, truffle, and Provolone cheese | 265 kr
Choucroute garnie med minifläsklägg, Butifarra, surkål och rökt paprikasenap | 285 kr
Choucroute garnie with mini pork knuckles, Butifarra, saurkraut, and smoked pepper mustard | 285 kr
Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr
Soup of the day whole/half portion | 165/145 kr
DESSERTER / DESSERTS
Blodapelsinsorbet med chokladcrémeux och rostad salt choklad | 145 kr
Blood orange sorbet with crémeux au chocolat with salty roasted chocolate | 145 kr
Chokladtryffel | 45 kr
Chocolate truffle | 45 kr
Ostplanka | 175 kr
Cheese platter | 175 kr
Dagens sorbet eller glass | 95 kr
Sorbet or ice cream of the day | 95 kr