MENU

Köper du matplatsbiljett till någon av våra konserter så har du också bokat ett bord. Bordet bokas i biljettköparens namn och till lika många personer som du har köpt biljett. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan).

Har du allergier eller frågor till köket, baren eller bordsbokningen?
Kontakta oss på bord@fasching.se


MENU

Förrätter /Starters

Lättrökt piggvar med semitorkade tomater, kronärtskocka och sardellcrunch | 185 kr
Lightly smoked turbot with semi-dried tomatoes, artichoke, anchovy crunch and aioli | 185 kr

Smörkokt svartrot med crème på tryffel och pecorino, friterad KarlJohansvamp och krasse | 185 kr
Salsify boiled in butter with truffle and pecorino crème, fried porcini and cress | 185 kr

Charkplanka | 175 kr
Charcuterie board | 175 kr

Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr
Soup of the day whole/half portion | 165/145 kr

Pulpo med nudda, confiterad vitlöksmajonnäs och surdegsbröd | 195 kr
Pulpo with nduja, garlic mayonnaise confit and sourdough bread | 195 kr

 

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Marulk med rödräka, smörad hummerbuljong med pernod och fänkålspollen samt smör- och dillslungad potatis  | 345 kr
Monkfish, red shrimp, boiled potatoes, dill, butter, and buttered lobster broth with Pernod and fennel pollen | 345 kr

Helstekt kalventrecôte med frikassé på kalvbräss, fermenterad svartpeppar och konjak samt rostad potatis | 325 kr
Entrecote of veal with fricassee of sweetbreads with fermented black pepper & cognac, and roasted potatoes | 325 kr

Risotto med kantareller, jordärtskocka, parmesan och dragon | 265 kr
Risotto with chanterelles, artichoke, parmesan. and tarragon| 265 kr

Nattbakad fläsksida, rostad potatis, friterad surkål, oliver och sås på grädde, parika och sherry | 285 kr
Slow-baked pork belly, roasted potatoes, fried sauerkraut, olives and a sauce with grilled pepper, cream, and sherry  | 285 kr

Dagens soppa Hel/halv | 165/145 kr
Soup of the day whole/half portion | 165/145 kr

DESSERTER / DESSERTS

Persikotartelette med mandel, Tokaij och mousse på vit choklad och vanilj | 145 kr
Peach tartelette with almond, Tokaij, mousse au chocolate blanc and vanilla | 145 kr

Chokladtryffel | 45 kr
Chocolate truffle | 45 kr

Ostplanka | 175 kr
Cheese platter | 175 kr

Dagens sorbet eller glass | 95 kr
Sorbet or ice cream of the day | 95 kr

 

Konsertmeny
Preorder our concert menu when you buy your tickets and save 10%

AUG & SEPT

Lättrökt Piggvar med semitorkade tomater, kronärtskocka och sardelcrunch

Lightly smoked turbot with semi-dried tomatoes, artichoke, anchovy crunch and aioli

Helstekt kalventrecôte med frikassé på kalvbräss, fermenterad svartpeppar och konjak samt rostad potatis

Entrecote of veal with fricassee of sweetbreads with fermented black pepper & cognac, and roasted potatoes

Eller

or

Monkfish with red shrimp, boiled potatoes, dill, butter, and buttered lobster broth with Pernod and fennel pollen

VEGETARISK MENY

VEGETARIAN MENU

Smörkokt svartrot med crème på tryffel och pecorino, friterad KarlJohansvam och krasse

Salsify boiled in butter with truffle and pecorino crème, fried porcini and cress

Risotto med kantareller, jordärtskocka, parmesan och dragon

Risotto with chanterelles, artichoke, parmesan and tarragon

Förändringar kan förekomma beroende på leveranser!